Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cuckoo

Cuckoo!
Tv-serie, 2019
Cuckoo
Rachel schokt haar nette Britse ouders als ze trouwt met een Amerikaanse hippie. Dit is slechts de eerste van een reeks verrassingen die de familie te verwerken krijgt.
De tv-serie Cuckoo is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cuckoo op Moviemeter

Elk heel uur gespt de man in de koekoeksklok zich in zijn lanceerstoel en schiet hij door de deurtjes van de klok naar buiten. \"Koekoek!\", roept hij. \"Koekoek!\" Zijn werk is van levensbelang, want de oude dame die onder de klok zit moet elk uur haar medicijnen nemen en dat luistert nauw. Wanneer hij door omstandigheden te laat 'koekoekt' dreigt het gevaar dat de dame een digitale klok aanschaft en hij zijn vertrouwde leventje moet opgeven.

Cuckoo op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Cuckoo is every parent's worst nightmare - a slacker full of outlandish, New Age ideas.

Acteurs in Cuckoo

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals Cuckoo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.