Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cuckoo

Cuckoo!
Tv-serie, 2019
Cuckoo
Rachel schokt haar nette Britse ouders als ze trouwt met een Amerikaanse hippie. Dit is slechts de eerste van een reeks verrassingen die de familie te verwerken krijgt.
De tv-serie Cuckoo is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cuckoo op Moviemeter

Elk heel uur gespt de man in de koekoeksklok zich in zijn lanceerstoel en schiet hij door de deurtjes van de klok naar buiten. \"Koekoek!\", roept hij. \"Koekoek!\" Zijn werk is van levensbelang, want de oude dame die onder de klok zit moet elk uur haar medicijnen nemen en dat luistert nauw. Wanneer hij door omstandigheden te laat 'koekoekt' dreigt het gevaar dat de dame een digitale klok aanschaft en hij zijn vertrouwde leventje moet opgeven.

Cuckoo op IMDB

Score: 7,4 van de 10

Cuckoo is every parent's worst nightmare - a slacker full of outlandish, New Age ideas.

Acteurs in Cuckoo

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Turks;Nederlands;Engels

Meer zoals Cuckoo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?