Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cult of Chucky

Film, 2017, 90 minuten
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
De film Cult of Chucky is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cult of Chucky op IMDB

Score: 5,2 van de 10

After accused of murdering her family, Nica is taken to an asylum and thinks that she's the cause of the deaths of her family. However, when grizzly deaths start to occur, she then realizes that Chucky, her illusion might not be make believe. She also finds out that the doll is slowly starting to possess anyone or anything to join a huge cult to kill off Chucky's victims, but things don't go to well in the asylum, including for Chucky's long lost friend "Andy Barcley" who tries to stop the cult from getting bigger while also trying to get past Chucky's wife, "Tiffany."

Acteurs in Cult of Chucky

Regisseur

Meer zoals Cult of Chucky

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.
Konferensen
Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.
The Devil on Trial
Aan de hand van reconstructies en homevideo's onderzoekt deze duistere documentaire de vermeende bezetenheid van een jonge jongen en de brute moord die daarop volgde.