Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cult of Chucky

Film, 2017, 90 minuten
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
De film Cult of Chucky is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cult of Chucky op IMDB

Score: 5,2 van de 10

After accused of murdering her family, Nica is taken to an asylum and thinks that she's the cause of the deaths of her family. However, when grizzly deaths start to occur, she then realizes that Chucky, her illusion might not be make believe. She also finds out that the doll is slowly starting to possess anyone or anything to join a huge cult to kill off Chucky's victims, but things don't go to well in the asylum, including for Chucky's long lost friend "Andy Barcley" who tries to stop the cult from getting bigger while also trying to get past Chucky's wife, "Tiffany."

Acteurs in Cult of Chucky

Regisseur

Meer zoals Cult of Chucky

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.
Shaitaan
Een familie-uitje neemt een akelige wending als het lichaam van de tienerdochter wordt overgenomen door een indringer. Ze moet gehoorzamen aan zijn steeds duisterder bevelen.
Dampyr
Balkan, jaren 90. Tijdens de oorlog gebruikt een mens met vampierenbloed zijn krachten om het op te nemen tegen een macht die zowel stervelingen als onsterfelijken bedreigt.