Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cult of Chucky

Film, 2017, 90 minuten
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
De film Cult of Chucky is uitgebracht in 2017 en duurt 90 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cult of Chucky op IMDB

Score: 5,2 van de 10

After accused of murdering her family, Nica is taken to an asylum and thinks that she's the cause of the deaths of her family. However, when grizzly deaths start to occur, she then realizes that Chucky, her illusion might not be make believe. She also finds out that the doll is slowly starting to possess anyone or anything to join a huge cult to kill off Chucky's victims, but things don't go to well in the asylum, including for Chucky's long lost friend "Andy Barcley" who tries to stop the cult from getting bigger while also trying to get past Chucky's wife, "Tiffany."

Acteurs in Cult of Chucky

Regisseur

Meer zoals Cult of Chucky

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
Carry On Screaming
De duivelse dr. Watt, zijn zwoele vampierzus Valeria en enge handlanger Oddbod veranderen jonge vrouwen in levenloze paspoppen. De onbeholpen inspecteur Bung begrijpt er niets van.
Burn, Witch, Burn
Een professor die boos is omdat zijn vrouw zijn carrière met hekserij vooruit wil helpen, laat per ongeluk kwaadaardige krachten vrij als hij haar occulte materialen vernietigt.
Get Out
Chris is bang om de ouders van zijn vriendin Rose te ontmoeten. Zijn zenuwen blijken terecht als de ontmoeting van ongemakkelijk tot angstaanjagend wordt.
The Twin
Een echtpaar verliest een van hun zoons bij een ongeluk en verhuist naar de andere kant van de wereld om rust te vinden, maar duistere machten dringen hun leven binnen.