Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cunk On Earth

Tv-serie, 2023
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
De tv-serie Cunk On Earth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Diane Morgan keert terug als de klungelige journalist in deze wereldomspannende serie van de makers van 'Black Mirror'. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Cunk On Earth

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

We Lost Our Human
Door een Glitch zijn alle mensen weg! Kun jij de verwende broer en zus Pud en Ham helpen om naar het centrum van het universum te reizen om het te fixen?
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.
Tiger and Dragon
Een jonge yakuza gaat in de leer bij een komische 'rakugo'-artiest met schulden, wiens niet erg modieuze zoon een kledingzaak runt in een achterafstraatje van Harajuku.
Spaniard's Curse
Twee juryleden worden door een ten onrechte veroordeelde man vervloekt en later dood aangetroffen. Een rechter gaat samen met zijn dochter op zoek naar de moordenaar.