Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Cyborg 009: Call of Justice

Tv-serie, 2017
Cyborg 009: Call of Justice
Jaren nadat de cyborgs incognito een normaal leven zijn gestart, moeten ze weer vechten als de bovenmenselijke Blessed verschijnen met een plan voor de mensheid.
De tv-serie Cyborg 009: Call of Justice is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Regisseur Kenji Kamiyama (van Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) geeft een nieuwe visie op de klassieke manga. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cyborg 009: Call of Justice op IMDB

Score: 5,8 van de 10

The story depicts Shimamura Joe and the other cyborgs' struggle with the Bresudo, a group of people who possess superhuman powers and intellect, and have manipulated human history since ancient times.

Acteurs in Cyborg 009: Call of Justice

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Japans - Audiodescriptie;Frans;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Cyborg 009: Call of Justice

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.