Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

¡Dale, dale, dale!

Tv-serie, 2022
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
De tv-serie ¡Dale, dale, dale! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Een creatieve realitywedstrijd gepresenteerd door comedian Daniel Sosa ('Maleducado'). Geschikt voor 6 jaar en ouder. ¡Dale, dale, dale! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in ¡Dale, dale, dale!

Meer zoals ¡Dale, dale, dale!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dance 100
Acht choreografen strijden om een prijs van $ 100.000. Ze moeten steeds complexere routines creëren voor een steeds grotere groep topdansers, die tevens de jury vormen.
La ley de la selva
Twaalf mensen worden in de jungle achtergelaten en moeten als team samenwerken of elkaar saboteren voor een deel van de jackpot. Elke deelnemer heeft zijn prijs. Wat is de jouwe?
Outlast
In de woeste natuur van Alaska strijden 16 survivalisten om een enorme geldprijs. Deze eenzame wolven moeten echter deel uitmaken van een team om te kunnen winnen.
Have a nice day!
Een gepensioneerde radiopresentator klust bij om geld te verdienen zodat hij naar het verjaardagsfeest van zijn ex-werkgever kan om daar de liefde van zijn leven weer te zien.
Cheat
Deze quiz draait om kennis én om bluf. Deelnemers moeten valsspelen om de geldprijs in de wacht te slepen. De enige regel? Zorg dat je niet betrapt wordt!