Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Damascus Cover

Film, 2017, 93 minuten
Damascus Cover
In 1989 wordt een ervaren spion naar Damascus in Syrië gestuurd om een wetenschapper gespecialiseerd in chemische wapens samen met zijn familie het land uit te smokkelen.
De film Damascus Cover is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Damascus Cover op IMDB

Score: 5 van de 10

Damascus Cover is a movie starring Jonathan Rhys Meyers, Olivia Thirlby, and John Hurt. A spy navigates the precarious terrain of love and survival during an undercover mission in Syria.

Trailer

Acteurs in Damascus Cover

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Damascus Cover

Het Diner

Het Diner

(2013)

Daglicht

Daglicht

(2013)

Zinzana

Zinzana

(2015)

The Rehearsal

The Rehearsal

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.