Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dampyr

Film, 2022, 109 minuten
Dampyr

Ontdek de Schaduwwereld van "Dampyr" in 2022

In 2022 bracht regisseur Riccardo Chemello een film uit die niet alleen de aandacht trok van horror- en fantasyfans, maar ook van liefhebbers van diepgaande verhalen met complexe personages. "Dampyr" is een film die je meeneemt op een avontuur vol duisternis, mysterie en onverwachte wendingen. Maar wat maakt deze film zo bijzonder?

De film vertelt het verhaal van Harlan Draka, een man die denkt dat hij een gewone mens is, maar al snel ontdekt dat hij eigenlijk een Dampyr is - half mens, half vampier. Met deze ontdekking begint Harlan aan een reis om de wereld te bevrijden van de terreur van echte vampieren. Zijn missie leidt hem door donkere bossen en verlaten kastelen, waar gevaar in elke schaduw schuilt.

Maar "Dampyr" is meer dan alleen een actievolle fantasyfilm. Het is een verhaal over identiteit, lotsbestemming en de strijd tussen goed en kwaad. Hoe zal Harlan omgaan met zijn nieuwe realiteit? En kan hij echt het verschil maken in deze eeuwenoude strijd?

Met zijn unieke mix van genres en een intrigerend hoofdpersonage biedt "Dampyr" een frisse kijk op het vampiergenre. Deze film is zeker een must-see voor iedereen die houdt van films die je aan het denken zetten én je op het puntje van je stoel houden.

Hoofdrolspelers in Dampyr

In "Dampyr" (2022) zien we een boeiende cast die de hoofdpersonages tot leven brengt. Wade Briggs, bekend van zijn rol in "Please Like Me", neemt de rol van Harlan Draka op zich, de mysterieuze Dampyr. Naast hem schittert Stuart Martin, wiens optreden in "Miss Scarlet and The Duke" veel lof oogstte, als Kurjak. De getalenteerde Frida Gustavsson, eerder te zien in "Vikings", vertolkt de rol van Tesla. Deze acteurs brengen samen een dynamische synergie op het scherm, waardoor "Dampyr" een must-watch is voor fans van het genre.

Feiten en geruchten rondom Dampyr

  • De productie van "Dampyr" markeert het eerste live-action filmproject gebaseerd op de populaire Italiaanse stripreeks.
  • Geruchten suggereren dat de filmmakers nauw hebben samengewerkt met de oorspronkelijke makers van de strip, Mauro Boselli en Maurizio Colombo, om een authentieke weergave van het verhaal te garanderen.
  • "Dampyr" heeft internationale aandacht getrokken, met speculaties over mogelijke vervolgfilms die het uitgebreide universum van de stripreeks verder zouden verkennen.
  • De keuze voor Riccardo Chemello als regisseur werd enthousiast ontvangen binnen de fanbase, gezien zijn eerdere werk dat een vergelijkbare mix van genres en stijlen vertoonde.
De film Dampyr is uitgebracht in 2022 en duurt 109 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Dampyr is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Griezelig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Dampyr

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans (Latijns-Amerika)
Ondertiteling: Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Nederlands

Meer zoals Dampyr

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Bloody Mallory
Een huurling en haar team willen Frankrijk bevrijden van kwaadaardige krachten. Ze gaan op pad om een geheimzinnige slechterik en haar machtige sekte gedrochten te stoppen.
Under Paris
Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.
The Life You Wanted
Gloria is na haar transitie eindelijk gelukkig en gesetteld, tot een bezoek van een oude vriendin met verontrustend nieuws haar wereld op z'n kop zet.
Monster
Twee jongeren worden ontvoerd en meegenomen naar een verlaten huis. Het meisje ontsnapt, maar keert terug om haar vriend te helpen ontsnappen.