Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dance 100

Tv-serie, 2023
Dance 100
Acht choreografen strijden om een prijs van $ 100.000. Ze moeten steeds complexere routines creëren voor een steeds grotere groep topdansers, die tevens de jury vormen.
De tv-serie Dance 100 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Groots opgezette choreografiewedstrijd waarin elke beweging telt, gepresenteerd door fitnessinstructrice Ally Love. Geschikt voor alle leeftijden. Dance 100 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dance 100

Sing On! USA

Sing On! USA

(2020)

Outlast

Outlast

(2023)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Owning Manhattan
Vastgoedmagnaat Ryan Serhant leidt een van de grootste bedrijven in New York en vraagt het uiterste van zijn personeel bij de verkoop van de duurste panden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
AMERICA'S SWEETHEARTS: Dallas Cowboys Cheerleaders
Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.
Super Rich in Korea
Een Singaporese tycoon, een erfgenaam van een Italiaans luxemerk en een Pakistaanse aristocraat. Ontdek het uitbundige leven van de superrijken in Korea.
Unlocked: A Jail Experiment
In deze realityserie voert de sheriff van een gevangenis in Arkansas een radicaal sociaal experiment uit door de mannen die er zijn opgesloten meer zeggenschap te geven.