Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dangerous Lies

Film, 2020, 97 minuten
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
De film Dangerous Lies is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Camila Mendes en Jessie T. Usher spelen in deze whodunit vol verrassende wendingen met Sasha Alexander en Elliott Gould. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Dangerous Lies is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dangerous Lies op IMDB

Score: 5,3 van de 10

When a wealthy elderly man dies and unexpectedly leaves his estate to his new caregiver, she's drawn into a web of deception and murder. If she's going to survive, she'll have to question everyone's motives - even the people she loves.

Acteurs in Dangerous Lies

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dangerous Lies

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Gentle Gunman
Twee broers hebben genoeg van de gewelddadige missies die ze in Londen uitvoeren voor de IRA. Als enkele kameraden worden gearresteerd, wordt het moeilijker om zomaar te stoppen.