Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dangerous Lies

Film, 2020, 97 minuten
Dangerous Lies
Een arme verzorgster erft onverwachts het huis van haar patiënt, maar door duistere geheimen raakt ze verstrikt in bedrog en gevaar.
De film Dangerous Lies is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder Dangerous Lies is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Onheilspellend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dangerous Lies op IMDB

Score: 5,3 van de 10

When a wealthy elderly man dies and unexpectedly leaves his estate to his new caregiver, she's drawn into a web of deception and murder. If she's going to survive, she'll have to question everyone's motives - even the people she loves.

Acteurs in Dangerous Lies

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Dangerous Lies

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
Time to Hunt
Drie criminelen willen hun dystopische wereld inruilen voor een paradijs ergens ver weg en plannen een overval, maar trekken de aandacht van een wrede moordenaar.
Domino
Een politieagent in Kopenhagen jaagt op de man die zijn partner aanviel, maar stuit op een riskant spionagespel.
El silencio del pantano
Terwijl een succesvolle misdaadschrijver voor zijn nieuwe boek onderzoek doet naar corruptie, vervaagt zijn grens tussen fictie en realiteit.
La terre et le sang
Een eigenaar van een zagerij en zijn tienerdochter raken verwikkeld in een dodelijke vete als een drugsdealer gestolen cocaïne verstopt op hun afgelegen terrein.