Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daniël Arends: Blessuretijd

Film, 2013, 86 minuten, 7.029 beoordelingen
Daniël Arends: Blessuretijd
Daniël Arends gaat in zijn derde programma in op de duistere wereld waarin goed doen rechtstreeks is gekoppeld aan eigenbelang en kwaad doen een hobby is.
De film Daniël Arends: Blessuretijd is uitgebracht in 2013 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

Daniël Arends: Blessuretijd op IMDB

Score: 7,8 van de 10

In his third stand-up show Daniël Arends goes into the murky world where doing well is directly linked to self-interest and wrongdoings are a hobby. Arends offers consolation, asks questions and gives answers.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Daniël Arends: Blessuretijd

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.
Treasure Hunt
Een excentrieke familie wil van het voorouderlijke landgoed een hotel maken om schulden af te lossen, maar een paar leden van het huishouden proberen de plannen te saboteren.
Chance of a Lifetime
Een aantal gefrustreerde arbeiders krijgt de kans om zelf hun fabriek te runnen, maar zowel de arbeiders als hun voormalige managers moeten nog veel leren.