Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Daniël Arends: Blessuretijd

Film, 2013, 86 minuten, 7.029 beoordelingen
Daniël Arends: Blessuretijd
Daniël Arends gaat in zijn derde programma in op de duistere wereld waarin goed doen rechtstreeks is gekoppeld aan eigenbelang en kwaad doen een hobby is.
De film Daniël Arends: Blessuretijd is uitgebracht in 2013 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

Daniël Arends: Blessuretijd op IMDB

Score: 7,8 van de 10

In his third stand-up show Daniël Arends goes into the murky world where doing well is directly linked to self-interest and wrongdoings are a hobby. Arends offers consolation, asks questions and gives answers.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Daniël Arends: Blessuretijd

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.