Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dansen Op De Vulkaan

Film, 2014, 80 minuten
Dansen Op De Vulkaan
Maarten is een getalenteerd danser maar chronisch ziek. Omdat hij een normaal leven wil leiden, houdt hij alles geheim en drijft zijn lichaam tot het uiterste.
De film Dansen Op De Vulkaan is uitgebracht in 2014 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dansen Op De Vulkaan op Moviemeter

Maarten (Nils Verkooijen) is een gewone jongen van 16. Na schooltijd gaat hij graag met vrienden in het park hangen, muziek luisteren, gamen met zijn beste vriend Stefan (Bas van Prooijen) en zo vaak mogelijk naar de dansschool. Daar danst hij het liefst met Roxanne (Gina van Os). Bijna niemand, zeker Roxanne niet, mag weten dat Maarten een chronische ziekte heeft; een ernstige vorm van stofwisselingsziekte waardoor hij niet oud zal worden. Want ondanks zijn ziekte en bezorgde ouders wil Maarten volop genieten van het leven en overal aan meedoen. Als zijn lichaam het steeds vaker laat afweten, dringt tot hem door dat hij het dansen misschien zal moeten opgeven…

Dansen Op De Vulkaan op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Maarten has an incurable matabolic disorder. His friend, Stefan, is the only one who knows. No one at his school, his danceschool, not even his new girlfriend named Roxanne. It's just Stefan. Maarten wants to be a normal boy and does the things every normal boy does, wich is unhealthy and exhausting for him. His parents are divorced, he lives with his mom, Sophie. His father, Frans, is nicer to him than his mom, but still he's concerned, which irritates Maarten. This movie is about a boy who just wants to be a boy and loves dancing. He has a girlfriend, friends, but it's impossible acting normal around them whilst being sick.

Acteurs in Dansen Op De Vulkaan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dansen Op De Vulkaan

Spijt!

Spijt!

(2013)

Daglicht

Daglicht

(2013)

Costa!

Costa!

(2001)

Smoorverliefd

Smoorverliefd

(2013)

Pijnstillers

Pijnstillers

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.
Happy Old Year
Tijdens een grote opruimbeurt in huis ontdekt een vrouw spullen van haar ex-vriend die haar terugvoeren naar het verleden.