Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dark Net

Tv-serie, 2017
Dark Net
Deze serie onderzoekt de geheimzinnigste en gevaarlijkste applicaties in de cyberwereld en de uiteenlopende mensen die ze ontwikkelen en gebruiken.
De tv-serie Dark Net is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Provocerend, Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dark Net op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Dark Net is a TV series starring Lauren Terp, Kristie, and Drew. Explores the furthest reaches of the internet and the people who frequently use it, providing a revealing and cautionary look inside a vast cyber netherworld.

Trailer

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Dark Net

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploring The Snow - The Final Volume
In deze documentaire wordt een groep met een passie voor sneeuwscooters gevolgd naar Roemenië, Colorado en Zweden op zoek naar intens nieuwe landschappen.
Alma Matters
Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.
Dream Routes
Deze documentaireserie verkent prachtige reisroutes door Zuid- en Centraal-Azië en staat stil bij diverse landschappen en culturen.
Figli Del Destino
Via gedramatiseerde scènes en interviews vertelt deze film het verhaal van vier Joodse kinderen die het slachtoffer werden van heftig antisemitisme in fascistisch Italië.
Coming Out Colton
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.