Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Das Boot (bioscoopversie)

Film, 1981, 149 minuten
Das Boot (bioscoopversie)
De bioscoopversie van Wolfgang Petersens drama verdiept zich in het leven van de bemanning van een Duitse U-boot die in vijandelijke wateren patrouilleert tijdens WOII.
De film Das Boot (bioscoopversie) is uitgebracht in 1981 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.

Das Boot (bioscoopversie) op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Das Boot is a movie starring Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, and Klaus Wennemann. The claustrophobic world of a WWII German U-boat; boredom, filth and sheer terror.

Acteurs in Das Boot (bioscoopversie)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Das Boot (bioscoopversie)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.