Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Das Boot (bioscoopversie)

Film, 1981, 149 minuten
Das Boot (bioscoopversie)
De bioscoopversie van Wolfgang Petersens drama verdiept zich in het leven van de bemanning van een Duitse U-boot die in vijandelijke wateren patrouilleert tijdens WOII.
De film Das Boot (bioscoopversie) is uitgebracht in 1981 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.

Das Boot (bioscoopversie) op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Das Boot is a movie starring Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, and Klaus Wennemann. The claustrophobic world of a WWII German U-boat; boredom, filth and sheer terror.

Acteurs in Das Boot (bioscoopversie)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Das Boot (bioscoopversie)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.