Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Das Boot (bioscoopversie)

Film, 1981, 149 minuten
Das Boot (bioscoopversie)
De bioscoopversie van Wolfgang Petersens drama verdiept zich in het leven van de bemanning van een Duitse U-boot die in vijandelijke wateren patrouilleert tijdens WOII.
De film Das Boot (bioscoopversie) is uitgebracht in 1981 en duurt 149 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.

Das Boot (bioscoopversie) op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Das Boot is a movie starring Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, and Klaus Wennemann. The claustrophobic world of a WWII German U-boat; boredom, filth and sheer terror.

Acteurs in Das Boot (bioscoopversie)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Das Boot (bioscoopversie)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.