Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Privilege

Film, 2022, 107 minuten
The Privilege
Een welgestelde tiener en zijn vrienden op een elitaire privéschool onderzoeken een reeks vreemde bovennatuurlijke gebeurtenissen en ontdekken een duister complot.
De film The Privilege is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 107 minuten. Deze moderne tienerhorrorfilm met Max Schimmelpfennig en Lea van Acken is van de bedenkers van de 'Rubinrot'-trilogie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. The Privilege is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Privilege

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Privilege

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.