Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Das schaurige Haus

Film, 2020, 99 minuten
Das schaurige Haus
Een gezin uit de stad verhuist naar een afgelegen dorp, waarna de twee zonen en hun nieuwe vrienden het akelige mysterie in hun spookhuis proberen op te lossen.
De film Das schaurige Haus is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 99 minuten. Deze thriller voor jongvolwassenen is gebaseerd op het kinderboek van Martina Wildner. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Das schaurige Haus

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiobeschrijving;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Das schaurige Haus

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El fotógrafo y el cartero: El crimen de Cabezas
Deze documentaire onderzoekt de moord op fotojournalist José Luis Cabezas, een misdaad die Argentinië deed huiveren en een politieke en financiële samenzwering onthulde.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Een netwerk van online chatrooms vol zedenmisdrijven kon floreren dankzij anonimiteit en uitbuiting. De jacht op de exploitanten vergde lef en vasthoudendheid.
Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.
Baratometrajes 2.0: El futuro del cine hecho en España
Onderzoek hoe sociale, politieke en economische factoren de Spaanse filmindustrie hebben gevormd en hoe ze iedereen beïnvloeden, van makers tot distributeurs.
Ana by Day
Als ze hoort dat ze een dubbelgangster heeft die haar leven heeft overgenomen, moet de jonge vrouw kiezen tussen haar eigen identiteit en haar nieuwe anonimiteit.