Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Signal

Tv-serie, 2024
The Signal
Wanneer een astronaut verdwijnt, gaat haar familie op zoek naar antwoorden. Maar hoe meer haar familieleden ontdekken, hoe groter het gevaar wordt voor hen − en voor de wereld.
De tv-serie The Signal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Spannend mysterydrama met Florian David Fitz ('100 Things') en Peri Baumeister ('Blood Red Sky') in de hoofdrollen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. The Signal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Psychologisch, Spannend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Signal

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Duits [Origineel];Engels;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Frans - Audiodesc
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Signal

Dark

Dark

(2020)

1899

1899

(2022)

Away

Away

(2020)

Manifest

Manifest

(2022)

Liebes Kind

Liebes Kind

(2023)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The 8 Show
Acht mensen zitten opgesloten in een hoog, mysterieus gebouw en nemen deel aan een verleidelijke maar gevaarlijke show. Hoe langer ze het volhouden, hoe meer ze verdienen.
Thank You, Next
Na een pijnlijke relatiebreuk duikt een jonge advocaat in de verwarrende wereld van het moderne daten, met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Atypical Family
Een familie die ooit gezegend was met unieke superkrachten, verliest deze krachten door hedendaagse problemen, totdat een mysterieuze vrouw alles verandert.
Postcards
Een Nigeriaanse alleenstaande moeder reist voor een medisch onderzoek naar India en blijkt onderweg de levens te beïnvloeden van iedereen die ze ontmoet.