Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation

Tv-serie, 2017
Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation
De beroemde comedian Dave Chappelle sluit een wild jaar af met twee stand-upspecials vol vlijmscherp nieuw materiaal, zelfreflectie en de nodige strengheid.
De tv-serie Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Equanimity won een Emmy en de twee specials werden onderscheiden met een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden. Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Dave Chappelle: Equanimity is a TV special starring Dave Chappelle and Donnell Rawlings. Dave talks about not actually growing up in the projects, the hate he received from the transgender community, and from fake news.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.