Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation

Tv-serie, 2017
Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation
De beroemde comedian Dave Chappelle sluit een wild jaar af met twee stand-upspecials vol vlijmscherp nieuw materiaal, zelfreflectie en de nodige strengheid.
De tv-serie Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Equanimity won een Emmy en de twee specials werden onderscheiden met een Grammy voor Beste comedyalbum. Geschikt voor alle leeftijden.Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Dave Chappelle: Equanimity is a TV special starring Dave Chappelle and Donnell Rawlings. Dave talks about not actually growing up in the projects, the hate he received from the transgender community, and from fake news.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Dave Chappelle: Equanimity & The Bird Revelation

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Snow Girl
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
The Endless Night
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Against the Ropes
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.