Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dave Chappelle

Tv-serie, 2017
Dave Chappelle
Comedy-icoon Dave Chappelle maakt zijn triomfantelijke comeback op televisie met een aantal scherpe, nooit eerder uitgezonden stand-upspecials.
De tv-serie Dave Chappelle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Chappelle won een Grammy voor Beste comedyalbum met zijn langverwachte, bejubelde terugkeer naar het stand-uppodium.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Comedian Dave Chappelle makes his triumphant return to the screen with a pair of blistering, never-before-aired specials from his personal vault.

Acteurs in Dave Chappelle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Dave Chappelle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.