Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dave Chappelle

Tv-serie, 2017
Dave Chappelle
Comedy-icoon Dave Chappelle maakt zijn triomfantelijke comeback op televisie met een aantal scherpe, nooit eerder uitgezonden stand-upspecials.
De tv-serie Dave Chappelle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Chappelle won een Grammy voor Beste comedyalbum met zijn langverwachte, bejubelde terugkeer naar het stand-uppodium. Dave Chappelle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Comedian Dave Chappelle makes his triumphant return to the screen with a pair of blistering, never-before-aired specials from his personal vault.

Acteurs in Dave Chappelle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Dave Chappelle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.