Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dave Chappelle

Tv-serie, 2017
Dave Chappelle
Comedy-icoon Dave Chappelle maakt zijn triomfantelijke comeback op televisie met een aantal scherpe, nooit eerder uitgezonden stand-upspecials.
De tv-serie Dave Chappelle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Chappelle won een Grammy voor Beste comedyalbum met zijn langverwachte, bejubelde terugkeer naar het stand-uppodium.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dave Chappelle op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Comedian Dave Chappelle makes his triumphant return to the screen with a pair of blistering, never-before-aired specials from his personal vault.

Acteurs in Dave Chappelle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Dave Chappelle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.