Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

David Batra: Elefanten i rummet

Film, 2020, 77 minuten
David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
De film David Batra: Elefanten i rummet is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 77 minuten. Geschikt voor alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Batra: Elefanten i rummet op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Swedish comedian David Batra gets personal as he playfully details the perks and pitfalls of being married to a recently resigned political leader.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals David Batra: Elefanten i rummet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill
Jerry Seinfeld treedt op in New York en laat zich uit over praten versus sms'en, slechte buffetten versus zogenaamde 'geweldige' restaurants en de magie van Pop-Tarts.
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.