Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

David Brent: Life on the Road

Film, 2016, 96 minuten
David Brent: Life on the Road
The Office behoort tot een ver verleden. David Brent, een middelmatige vertegenwoordiger, doet een laatste wanhopige gooit naar succes en gaat toeren met zijn rockband.
De film David Brent: Life on the Road is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Ricky Gervais speelde David Brent in The Office en kreeg daarvoor drie BAFTA's en een Golden Globe. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Snedig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Brent: Life on the Road op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

David Brent is 15 jaar na zijn ontslag bij Wernham Hogg aan het werk als zelfstandig deur-tot-deur-verkoper. Zijn grote droom is echter nog steeds doorbreken als muzikant. Wanneer een camerateam hem opnieuw komt volgen, besluit hij dan ook om samen met zijn band Foregone Conclusion op tournee te gaan, in de hoop alsnog de faam te verwerven waar hij zo naar verlangt.

David Brent: Life on the Road op IMDB

Score: 6,3 van de 10

A camera crew catches up with David Brent, the former star of the fictional British TV series The Office (2001), as he now fancies himself a rock star on the road.

Acteurs in David Brent: Life on the Road

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals David Brent: Life on the Road

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.