Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

David Brent: Life on the Road

Film, 2016, 96 minuten
David Brent: Life on the Road
The Office behoort tot een ver verleden. David Brent, een middelmatige vertegenwoordiger, doet een laatste wanhopige gooit naar succes en gaat toeren met zijn rockband.
De film David Brent: Life on the Road is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Ricky Gervais speelde David Brent in The Office en kreeg daarvoor drie BAFTA's en een Golden Globe. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Snedig, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Brent: Life on the Road op Moviemeter

Score: 2,86 van de 5

David Brent is 15 jaar na zijn ontslag bij Wernham Hogg aan het werk als zelfstandig deur-tot-deur-verkoper. Zijn grote droom is echter nog steeds doorbreken als muzikant. Wanneer een camerateam hem opnieuw komt volgen, besluit hij dan ook om samen met zijn band Foregone Conclusion op tournee te gaan, in de hoop alsnog de faam te verwerven waar hij zo naar verlangt.

David Brent: Life on the Road op IMDB

Score: 6,3 van de 10

A camera crew catches up with David Brent, the former star of the fictional British TV series The Office (2001), as he now fancies himself a rock star on the road.

Acteurs in David Brent: Life on the Road

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals David Brent: Life on the Road

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.