Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

David Cross: Making America Great Again!

Film, 2016, 73 minuten
David Cross: Making America Great Again!
Cross neemt Donald Trump, religieuze taboes en Amerikaanse arrogantie op de hak in een provocerende comedyavond in het Paramount Theatre in Austin, Texas.
De film David Cross: Making America Great Again! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 73 minuten. Emmy-winnaar Cross werd een icoon van het alternatieve comedygenre door 'Mr. Show' en 'Arrested Development'. Geschikt voor alle leeftijden. David Cross: Making America Great Again! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

David Cross: Making America Great Again! op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Actor/comedian David Cross skewers Donald Trump, takes shots at religious taboos and American swagger in a hilarious yet provocative night of comedy at the Paramount Theatre in Austin, TX.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals David Cross: Making America Great Again!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.