Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Day of the Dead: Bloodline

Film, 2018, 90 minuten
Day of the Dead: Bloodline
Een ex-student medicijnen vecht in deze vernieuwde klassieker uit 1985 om te overleven tegen een boosaardig, zombieachtig wezen dat maar één ding wil: haar vernietigen.
De film Day of the Dead: Bloodline is uitgebracht in 2018 en duurt 90 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Day of the Dead: Bloodline op Moviemeter

Score: 1,81 van de 5

Het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waar zombies terreur zaaien. Een voormalige student medicijnen Zoe Parker leeft in een ondergrondse bunker, samen met een handjevol overlevenden. Als een klein meisje in de gemeenschap ziek wordt, weet Zoe dat ze specifieke medicijnen nodig heeft. Met een aantal soldaten reist Zoe naar het ziekenhuis waar ze destijds werkte. Maar daar wacht een oude bekende op haar.

Day of the Dead: Bloodline op IMDB

Score: 3,4 van de 10

A small group of military personnel and survivalists dwell in an underground bunker as they seek to find a cure in a world overrun by zombies.

Acteurs in Day of the Dead: Bloodline

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Day of the Dead: Bloodline

Devil

Devil

(2010)

Z Nation

Z Nation

(2018)

XX

XX

(2017)

Slasher

Slasher

(2019)

Van Helsing

Van Helsing

(2021)

6 Balloons

6 Balloons

(2018)

Temple

Temple

(2017)

The Worthy

The Worthy

(2016)

Les affamés

Les affamés

(2017)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arbitrage
Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Barcelona (A Map)
Een ouder echtpaar vraagt hun huurders een gebouw in Barcelona te ontruimen. In de gesprekken rond het eenzame leven van de bewoners komen geheimen naar voren.