Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

DC Super Hero Girls

Tv-serie, 2019
DC Super Hero Girls
Supertieners Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna en Green Lantern vechten als leerlingen van Metropolis High tegen misdaad, huiswerk en verliefdheid.
De tv-serie DC Super Hero Girls is uitgebracht in 2019. Geschikt voor 6 jaar en ouder Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

DC Super Hero Girls op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Teenage versions of DC Comics superheroines both attend high school and fight crime to protect the citizens of Metropolis.

Acteurs in DC Super Hero Girls

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals DC Super Hero Girls

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!
Spirit - Samen vrij: De paardenacademie
Er begint een nieuw hoofdstuk voor Lucky en haar vrienden als ze Miradero achter zich laten. Ze gaan wonen en leren in de prestigieuze Palomino Bluffs Paardrij-academie.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.
Sylvanian Families Mini Episodes Clover
Van het geven van feestjes tot het plannen van modeshows: de Chocolate Konijn-familie is klaar voor de dagelijkse avonturen in hun dierbare stadje.