Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Kleks Academy

Film, 2024, 129 minuten
Kleks Academy
Een schijnbaar normaal meisje zoekt haar vermiste vader en accepteert een uitnodiging om naar de magische universiteit van de excentrieke professor Kleks te gaan.
De film Kleks Academy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 129 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Kleks Academy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Fantasierijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Kleks Academy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels;Frans - Audiodescriptie;Nederlands;Pools - Audiodescriptie;Pools [Ori
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Pools

Meer zoals Kleks Academy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Benjamin the Elephant
Een goedmoedige olifant en zijn beste mensenvriendje moeten samenwerken om de dierentuin van Nieuwstad te beschermen tegen een sluwe vrouw die de dierentuin wil sluiten.
The Animated World of Paul Grimault
Betoverde poppen. Een muzikale hond. Een magische fluit. Maak een reis in een fantastisch luchtschip door acht korte verhalen over kwaad, liefde en menselijkheid.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.