Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De avonturen van de gelaarsde kat

Tv-serie, 2018, 212 beoordelingen
De avonturen van de gelaarsde kat
's Werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur beleeft gedurfde avonturen op exotische locaties in deze gezinsvriendelijke comedyserie.
De tv-serie De avonturen van de gelaarsde kat is uitgebracht in 2018. Jayma Mays, de ster uit Glee, debuteert als voicetalent in deze serie die is gebaseerd op de Shrek-films. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De avonturen van de gelaarsde kat op IMDB

A spectacular C"G action-comedy, THE ADVENTURES OF PUSS IN BOOTS stars one of DreamWorks Animation's most celebrated characters. The world's greatest fighter, lover (and milk connoisseur) ...

Trailer

Meer zoals De avonturen van de gelaarsde kat

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Brown and Friends
Een groepje vrolijke vrienden komt in een gezellig buurtkoffiehuisje bij elkaar en beleeft allerlei avonturen.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
Sonic Prime
Als een explosieve strijd met dr. Eggman het universum verbrijzelt, racet Sonic door parallelle dimensies om zijn vrienden terug te vinden en samen de wereld te redden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.