Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De avonturen van de gelaarsde kat

Tv-serie, 2018, 212 beoordelingen
De avonturen van de gelaarsde kat
's Werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur beleeft gedurfde avonturen op exotische locaties in deze gezinsvriendelijke comedyserie.
De tv-serie De avonturen van de gelaarsde kat is uitgebracht in 2018. Jayma Mays, de ster uit Glee, debuteert als voicetalent in deze serie die is gebaseerd op de Shrek-films. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De avonturen van de gelaarsde kat op IMDB

A spectacular C"G action-comedy, THE ADVENTURES OF PUSS IN BOOTS stars one of DreamWorks Animation's most celebrated characters. The world's greatest fighter, lover (and milk connoisseur) ...

Trailer

Meer zoals De avonturen van de gelaarsde kat

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kitti Katz
Drie tienermeisjes veranderen in moedige katachtige superhelden om de wereld te beschermen tegen een kwade Egyptische godin, maar hebben ook gewoon tijd voor voetbaltraining.
LEGO® DREAMZzz
Mateo, Izzie en hun vrienden belanden in de Droomwereld, een rijk van magie en fantasie waar ze hun creativiteit moeten gebruiken om duistere krachten te bestrijden.
Larva Family
De larvenfamilie krijgt uitbreiding. Er komt een babyrups in het leven van Rood en Geel, waardoor ze snel alles moeten leren over het ouderschap en vieze dingen.
Mermaze Mermaidz
Wanneer Mystic City haar magische glans verliest, moeten vijf bevriende zeemeerminnen hun talenten gebruiken en kleuren veranderen om hun geliefde thuisplek te redden.
My Little Pony: Tell Your Tale
De Mane 5 zijn terug! Sunny gaat samen met haar ponyvrienden op nog meer avonturen terwijl ze samen leven, leren en plezier maken in Hoefdorp aan Zee.