Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De avonturen van de gelaarsde kat

Tv-serie, 2018, 212 beoordelingen
De avonturen van de gelaarsde kat
's Werelds geweldigste kat en vechtersbaas, minnaar en melkconnaisseur beleeft gedurfde avonturen op exotische locaties in deze gezinsvriendelijke comedyserie.
De tv-serie De avonturen van de gelaarsde kat is uitgebracht in 2018. Jayma Mays, de ster uit Glee, debuteert als voicetalent in deze serie die is gebaseerd op de Shrek-films. Deze tv-serie is Gezinsvriendelijk, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De avonturen van de gelaarsde kat op IMDB

A spectacular C"G action-comedy, THE ADVENTURES OF PUSS IN BOOTS stars one of DreamWorks Animation's most celebrated characters. The world's greatest fighter, lover (and milk connoisseur) ...

Trailer

Meer zoals De avonturen van de gelaarsde kat

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Larva op Mars
Het maffe larvenduo Rood en Geel belandt per ongeluk op Mars, waar ze nieuwsgierige Marsbewoners ontmoeten en op een duister geheim stuiten.
Justice League
Alles is mogelijk in deze animatieserie als beroemde superhelden hun krachten bundelen en de Justice League of America vormen om de strijd aan te gaan met criminaliteit.
Bad Dinosaurs
Een aandoenlijk ondeugende Tyrannosaurusfamilie onderzoekt de kleurrijke prehistorische wereld en beleeft allerlei vrolijke avonturen met de grappige dino's die er wonen.
Hot Wheels, tijd om te racen!
Zes jonge aspirantracers leren tijdens het Hot Wheels Racekamp van de Ultieme Garage alles om de nieuwe superracers te worden.
Dee & Friends in Oz
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.