Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Avonturen van Elmo in Mopperland

Elmo en la tierra de los Gruñones
Film, 1999, 73 minuten, 396.404 beoordelingen
De Avonturen van Elmo in Mopperland
Elmo's favoriete blauwe dekentje is spoorloos. Elmo en zijn vriendjes gaan op een geweldig avontuur in Mopperland om het dekentje terug te krijgen.
De film De Avonturen van Elmo in Mopperland is uitgebracht in 1999 en duurt 73 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Aangrijpend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Avonturen van Elmo in Mopperland op Moviemeter

Het vrolijke pluizebeest Elmo verliest zijn knuffeldekentje. Hij gaat dat zoeken in Grouchland, een wereld met vieze, chagrijnige maar onschuldige beesten. We komen Ernie en Bert regelmatig tegen die ons geruststellen.

De Avonturen van Elmo in Mopperland op IMDB

Score: 6 van de 10

Elmo loves his fuzzy, blue blanket, and would never let anything happen to it. However, a tug-of-war with his friend Zoe sends his blanket to a faraway land, and Elmo in hot pursuit. Facing...

Trailer

Acteurs in De Avonturen van Elmo in Mopperland

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.