Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Bellinga's: Huis op stelten

Film, 2022, 63 minuten
De Bellinga's: Huis op stelten
Een excentriek gezin wint een gouden beker voor vloggen en wordt het doelwit van stuntelende inbrekers. De kinderen staan echter klaar om de boeven te slim af te zijn.
De film De Bellinga's: Huis op stelten is uitgebracht in 2022 en duurt 63 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Excentriek, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De Bellinga's: Huis op stelten

Regisseur

Meer zoals De Bellinga's: Huis op stelten

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
The Galloping Major
Gokkers investeren in een volbloedkampioen om de Grand National te winnen, maar ontdekken dat ze letterlijk op het verkeerde paard hebben gewed.
The Wrong Arm of the Law
Een gang die zich voordoet als de politie berooft boeven. Crimineel meesterbrein Pearly Gates wil samen met inspecteur Parker de oude orde herstellen door de oplichters te stoppen.