Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Boskampi's

Film, 2015, 101 minuten
De Boskampi's
Een jongen die zwaar gepest wordt, neemt wraak door zijn pestkoppen en de nieuwe buren wijs te maken dat zijn vader, een brave boekhouder, eigenlijk een maffiabaas is.
De film De Boskampi's is uitgebracht in 2015 en duurt 101 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Boskampi's op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Comedy about a boy who is bullied and therefore decides to boost his image by saying that he belongs to a mafia family. Rik Boskamp, son of a nerdy accountant, will not be bullied. Inspired by a mafia film he gets an idea. He causes his elders to move and that his father is looked at for the dangerous mafia boss Paulo Boskampi in the new village. It soon turns out to work the plan. Rikkie Boskampi is no longer bullied, everyone is afraid of Paulo and treats them with respect. Until a bully from the past emerges. How long Rikkie may lie still before its discovered? This family film is based on the book by Marjon Hoffman.

Acteurs in De Boskampi's

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De Boskampi's

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.