Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De familie Claus

Film, 2020, 97 minuten
De familie Claus
Jules houdt niet van kerst. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt hij de magische tradities van zijn familie en beseft hij dat alleen hij Kerstmis kan redden.
De film De familie Claus is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De familie Claus

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Nederlands (België) - Audiobeschrijving;Nederlands (België) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands (België)

Meer zoals De familie Claus

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.