Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Film van Dylan Haegens

Film, 2018, 80 minuten
De Film van Dylan Haegens
Een YouTuber raakt geobsedeerd en probeert erachter te komen hoe al zijn ideeën kunnen worden gestolen door zijn aartsvijand, die hem continu na-aapt.
De film De Film van Dylan Haegens is uitgebracht in 2018 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Absurd, Excentriek, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Film van Dylan Haegens op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Dylan is very successful at running his own lunchroom and YouTube channel. Then IJsbrand comes into his life and copies everything he does. Dylan decides to get to the bottom of this and puts fame and friendship at risk.

Acteurs in De Film van Dylan Haegens

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans

Meer zoals De Film van Dylan Haegens

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.