Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Puss in Boots

De Gelaarsde Kat
Film, 2011, 90 minuten, 671.677 beoordelingen
Puss in Boots
De onverschrokken, legendarische kat, met de stem van Antonio Banderas, gaat in deze tekenfilm op avontuur om een kostbare gans met gouden eieren te verdonkeremanen.
De film Puss in Boots is uitgebracht in 2011 en duurt 90 minuten. Antonio Banderas, Salma Hayek en Billy Bob Thornton zijn te horen in dit met een Oscar genomineerde avontuur. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Puss in Boots op Moviemeter

Puss in Boots, één van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss (Antonio Banderas) wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de straatkat Kitty (Salma Hayek) op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

Puss in Boots op IMDB

Score: 7 van de 10

The events leading up to the sword fighting cat's meeting with Shrek and his friends.

Trailer

Acteurs in Puss in Boots

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals Puss in Boots

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Chupa
Tijdens een bezoek aan familie raakt een jongen bevriend met een mythisch wezen dat zich op de ranch van zijn grootvader schuilhoudt. Zo begint hij aan het avontuur van zijn leven.
Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur
Als een ooievaar een berenjong op het verkeerde adres aflevert, is het aan Patrick de beer en Oscar de haas om de baby naar zijn ouders te brengen.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.