Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De gelaarsde kat

De Gelaarsde Kat
Film, 2011, 90 minuten, 671.677 beoordelingen
De gelaarsde kat
De onverschrokken, legendarische kat, met de stem van Antonio Banderas, gaat in deze tekenfilm op avontuur om een kostbare gans met gouden eieren te verdonkeremanen.
De film De gelaarsde kat is uitgebracht in 2011 en duurt 90 minuten. Antonio Banderas, Salma Hayek en Billy Bob Thornton zijn te horen in dit met een Oscar genomineerde avontuur. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De gelaarsde kat op Moviemeter

Puss in Boots, één van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss (Antonio Banderas) wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de straatkat Kitty (Salma Hayek) op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

De gelaarsde kat op IMDB

Score: 7 van de 10

The events leading up to the sword fighting cat's meeting with Shrek and his friends.

Trailer

Acteurs in De gelaarsde kat

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals De gelaarsde kat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
Slumberland
Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.
Dummie de Mummie 2
Als Dummie ontdekt dat hij kan worden geholpen door een mysterieus beeldje dat de Sfinx van Shakaba wordt genoemd, gaan hij en Goos op zoek, op de bodem van de zee.