Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De gelezen kat - Gevangen in een verhaal

Film, 2017, 53 minuten
De gelezen kat - Gevangen in een verhaal
De gelaarsde kat zit gevangen in een magisch boek waarin een sluwe verteller de dienst uitmaakt. Alleen jij kunt onze held op weg helpen in dit interactieve verhaal!
De film De gelezen kat - Gevangen in een verhaal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 53 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De gelezen kat - Gevangen in een verhaal op IMDB

Score: 5,3 van de 10

While out fighting off ninja pirates, Puss stumbles on a fairy tale book. When he opens it, the adventure begins, as the viewer must choose each outcome, eventually freeing Puss from the book.

Acteurs in De gelezen kat - Gevangen in een verhaal

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals De gelezen kat - Gevangen in een verhaal

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Benji
Nadat de lieve straathond Benji is geadopteerd door een vriendelijk gezin, jaagt hij op katten, flirt hij met een showhond en helpt hij twee ontvoerde kinderen te redden.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
Slumberland
Een avontuurlijk jong weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland, op zoek naar een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.