Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Held

The Hero
Film, 2016, 95 minuten
De Held
Een reeks plotselinge en ogenschijnlijk willekeurige gewelddadige incidenten drijft een vrouw ertoe om op onderzoek uit te gaan naar het verleden van haar familie.
De film De Held is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Held op Moviemeter

Score: 1,83 van de 5

Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld, en nu ze net uit L.A. is teruggekeerd wil ze dat graag zo houden. Het is dan ook nogal tegen haar zin dat haar avontuurlijke zoon zich aanmeldt voor de US Marines. Aan haar man heeft ze weinig en tijd om hem op andere gedachten te brengen is er niet. Na een middag roeien staat ze oog in oog met een verkrachter en niet veel later wordt haar dochter ’s-nachts gewelddadig overvallen. Zou deze bedreiging iets te maken hebben met het verzwegen oorlogsverleden van haar plotseling gestorven vader? Geheimen moeten ontrafeld worden, maar ook moet een gezin bij elkaar worden gehouden. Is Sara heldhaftig genoeg om tot het uiterste te gaan?

De Held op IMDB

Score: 4,9 van de 10

Sara Silverstein suddenly finds herself involved in various violent attacks. She realizes she needs to unravel her father's past to stop this threat

Acteurs in De Held

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De Held

Jack Reacher

Jack Reacher

(2012)

Het Diner

Het Diner

(2013)

Daglicht

Daglicht

(2013)

Falcon Rising

Falcon Rising

(2014)

The Choice

The Choice

(2016)

Mother's Day

Mother's Day

(2016)

Bad Moms

Bad Moms

(2016)

Guilt

Guilt

(2016)

Smoorverliefd

Smoorverliefd

(2013)

The Sinner

The Sinner

(2017)

Prooi

Prooi

(2016)

Soof 2

Soof 2

(2016)

Renesse

Renesse

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.