Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

Tv-serie, 2018
De heldenverhalen van kapitein Onderbroek
Boezemvrienden Sjors en Harold zijn gek op strips en halen graag grappen uit. Ze veranderen de directeur van hun school in een superheld in onderbroek.
De tv-serie De heldenverhalen van kapitein Onderbroek is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Sean Astin is verteller van deze legendarische animatieserie gebaseerd op boeken van auteur en illustrator Dav Pilkey. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De heldenverhalen van kapitein Onderbroek op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Best friends George and Harold scheme together a number of pranks at school involving their principal, whose alter ego is a superhero they created called Captain Underpants.

Acteurs in De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.