Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

Tv-serie, 2019
De heldenverhalen van kapitein Onderbroek
Boezemvrienden Sjors en Harold zijn gek op strips en halen graag grappen uit. Ze veranderen de directeur van hun school in een superheld in onderbroek.
De tv-serie De heldenverhalen van kapitein Onderbroek is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Sean Astin is verteller van deze legendarische animatieserie gebaseerd op boeken van auteur en illustrator Dav Pilkey. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Geschift, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De heldenverhalen van kapitein Onderbroek op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Best friends George and Harold scheme together a number of pranks at school involving their principal, whose alter ego is a superhero they created called Captain Underpants.

Acteurs in De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals De heldenverhalen van kapitein Onderbroek

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.