Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Helleveeg

The Fury
Film, 2016, 116 minuten
De Helleveeg
De excentrieke, levendige Tiny is een jonge vrouw die een ingewikkelde band met haar neef heeft. Deze relatie ontwikkelt zich naarmate ze beiden volwassen worden.

De Helleveeg op Moviemeter

In De Helleveeg maken we kennis met Albert Egberts (Benja Bruijning) en zijn tante Tiny (Hannah Hoekstra). Tiny lijdt behalve aan smetvrees ook aan een dwangmatig scherpe tong. Voor Albert is tante Tiny, schertsend Tientje Poets genoemd, even afschrikwekkend als intrigerend. Eenmaal zelf volwassen geworden stuurt Albert aan op een grote confrontatie, waarbij eindelijk alle familiegeheimen aan het licht komen.

De Helleveeg op IMDB

Sharp-tongued and imposing Tiny suffers from mysophobia. Her nephew Albert loves her and once he's grown up he confronts her after which all the family secrets finally come to light.

Director:

Acteurs in De Helleveeg

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals De Helleveeg

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La hora final
In dit meeslepende, waargebeurde verhaal gaan twee Peruaanse rechercheurs undercover om de ongrijpbare leider van de guerrillabeweging Sendero Luminoso te arresteren.
Unsolved
Volg een gedramatiseerde versie van de echte onderzoeken naar de moord op de raplegendes Tupac Shakur en Biggie Smalls.
Beirut
Een Amerikaanse spion wordt ontvoerd in het verscheurde Beiroet. Een afgegleden oud-diplomaat moet terugkeren naar de stad om een risicovolle gevangenenruil te regelen.
All Eyez on Me
De niet klein te krijgen rapper en dichter Tupac Shakur wil carrière maken in de muziek, maar krijgt te maken met innerlijke demonen en een steeds gevaarlijker leven.
Lust Stories
In dit vervolg op Bombay Talkies uit 2013 verkennen vier van de grootste regisseurs van India in vier korte films liefde, seks en relaties in het moderne India.