Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Leeuw Van Vlaanderen

Film, 1984, 104 minuten
De Leeuw Van Vlaanderen
In middeleeuws Vlaanderen verslaat een ongetrainde groep het machtige Franse leger om zo weer controle te krijgen over hun vaderland.
De film De Leeuw Van Vlaanderen is uitgebracht in 1984 en duurt 104 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De Leeuw Van Vlaanderen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands (België)
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals De Leeuw Van Vlaanderen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Carter
Een man wordt wakker zonder zich iets te kunnen herinneren. Een mysterieuze stem uit een apparaatje in zijn oor stuurt hem op een gevaarlijke missie om gijzelaars te redden.
Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.