Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De legende van Ninjago

Film, 2011, 22 minuten, 297.524 beoordelingen
De legende van Ninjago
Kai wil net als zijn vader een smid worden maar dat was nog voor de plundering van zijn dorp en ontvoering van zijn zus.
De film De legende van Ninjago is uitgebracht in 2011 en duurt 22 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De legende van Ninjago

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels;Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals De legende van Ninjago

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Gaston Lagaffe
De baas van een start-up probeert te voorkomen dat een nieuwe stagiaire met rare uitvindingen een belangrijke zakendeal saboteert en eindeloze catastrofes veroorzaakt.
Rémi sans famille
Een getalenteerd weeskind wordt een zingende straatartiest met de hulp van een eigenaardige muzikant die hem op een avontuur vol groei en zelfontdekking uitstuurt.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.