Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De marathon

Film, 2012, 111 minuten, 6.909 beoordelingen
De marathon
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico komen op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam.
De film De marathon is uitgebracht in 2012 en duurt 111 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
9 jaar en ouder Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De marathon op Moviemeter

De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op deze prestigieuze loop en het redden van de garage echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish...

De marathon op IMDB

Score: 8 van de 10

After finding out that they have a debt of EUR40.000 with the tax service, four very out-of-shape men working at a car shop start to train for a marathon, in which they can win the money to pay the debt.

Acteurs in De marathon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De marathon

Kameleon 2

Kameleon 2

(2005)

Dik Trom

Dik Trom

(2010)

Süskind

Süskind

(2012)

Tony 10

Tony 10

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.
France, société anonyme
Een voormalige drugsdealer wordt in 2222 wakker uit een kunstmatige slaap en vertelt hoe zijn leven veranderde toen drugs werden gelegaliseerd.