Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant

Film, 2022, 92 minuten
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
De film De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant is uitgebracht in 2022 en duurt 92 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Feelgood, Grappig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant

Regisseur

Meer zoals De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Barbie Mermaid Power
In dit onderwateravontuur veranderen Brooklyn Barbie, Malibu Barbie, Skipper, Stacie en Chelsea in zeemeerminnen om Pacifica te helpen redden.