Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De prins van Egypte

De Prins van Egypte
Film, 1998, 98 minuten, 2.139.357 beoordelingen
De prins van Egypte
The Prince of Egypt heeft de wereld veroverd. Het is het bijzondere verhaal van twee heldhaftige broers en een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.
De film De prins van Egypte is uitgebracht in 1998 en duurt 98 minuten. In deze Oscar-winnaar (Beste originele nummer, When You Believe), zijn Sandra Bullock en Patrick Stewart te horen. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De prins van Egypte op Moviemeter

Score: 3,3 van de 5

De Egyptische farao Seti geeft het bevel om alle Hebreeuwse baby's te verdrinken. Een wanhopige moeder plaatst haar zoon in een mandje, die terecht komt bij de koningin. Moses wordt opgevoed als een broer van de troonopvolger Ramses. Jaren later worden de broers van elkaar gescheiden wanneer Moses achter zijn ware achtergrond komt. Hij krijgt van God de taak om als boodschapper te fungeren, en de onderdrukte Hebreeuwse bevolking te leiden naar een eigen land.

De prins van Egypte op IMDB

Score: 7 van de 10

An Egyptian prince learns of his identity as a Hebrew and, later his destiny to become the chosen deliverer of his people.

Acteurs in De prins van Egypte

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals De prins van Egypte

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.
Gudetama: An Eggcellent Adventure
Gudetama is een lui ei en gaat schoorvoetend op een ongekend avontuur met Shakipiyo, een net uit het ei gekomen kuiken dat vastbesloten is hun moeder te vinden.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.