Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De prinses en de kikker

De Prinses en de Kikker
Film, 2009, 98 minuten, 2.854.913 beoordelingen
De prinses en de kikker
Ontdek in deze briljante versie van ‘s werelds meest beroemde kus wat er echt gebeurde nadat de prinses de kikker kuste.
De film De prinses en de kikker is uitgebracht in 2009 en duurt 98 minuten. Als het Disney is, dan is het goed... en de stemmen van Oprah Winfrey en John Goodman maken het af. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
Alle leeftijden Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De prinses en de kikker op Moviemeter

Tiana is een jong zwart meisje dat opgroeit in het zowel befaamde als beruchte French Quarter in New Orleans, geboorteplaats van de jazz. Te midden van deze bruisende omgeving raakt ze betrokken in een avontuur dat haar via voodoo, cajun-gebruiken en muziek tot een echte prinses maakt.

De prinses en de kikker op IMDB

Score: 7 van de 10

A waitress, desperate to fulfill her dreams as a restaurant owner, is set on a journey to turn a frog prince back into a human being, but she has to face the same problem after she kisses him.

Acteurs in De prinses en de kikker

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De prinses en de kikker

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Marriage Story
De voor een Oscar genomineerde regisseur Noah Baumbach geeft een warme, maar ook indringende kijk op hoe een huwelijk stukloopt en een familie samenblijft.
Teasing Master Takagi-san
Scholier Nishikata wordt voortdurend geplaagd door zijn klasgenote Takagi-san. Hij probeert haar een koekje van eigen deeg te geven, maar dat lukt niet.
Virgin River
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
Three Days of Christmas
Vier zussen krijgen te maken met familiedrama's en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag.