Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De reünie

Film, 2015, 103 minuten
De reünie
Een uitnodiging voor een reünie op haar middelbare school rakelt voor Sabine nare, moeilijke herinneringen op aan de verdwijning van haar jeugdvriendin.
De film De reünie is uitgebracht in 2015 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De reünie op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Upon returning to work after an absence Sabine (Thekla Reuten) must deal with new emotional obstacles and matters from her past. Unlocking these doors exposes her to truths she may not be ...

Trailer

Acteurs in De reünie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De reünie

Het Diner

Het Diner

(2013)

The Choice

The Choice

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

Soof 2

Soof 2

(2016)

Sneekweek

Sneekweek

(2016)

Annihilation

Annihilation

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.
Angel Has Fallen
Geheim agent Mike Banning komt onder vuur te liggen als hij de schuld krijgt van een dodelijke aanval op de president en gedwongen wordt te rennen voor zijn leven.
Dare Me
Relaties sneuvelen en verhoudingen veranderen als een kille, nieuwe coach het schoolcheerleaderteam overneemt, waar Beth en haar toegewijde BFF, Addy, de scepter zwaaien.