Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De reünie

Film, 2015, 103 minuten
De reünie
Een uitnodiging voor een reünie op haar middelbare school rakelt voor Sabine nare, moeilijke herinneringen op aan de verdwijning van haar jeugdvriendin.
De film De reünie is uitgebracht in 2015 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De reünie op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Upon returning to work after an absence Sabine (Thekla Reuten) must deal with new emotional obstacles and matters from her past. Unlocking these doors exposes her to truths she may not be ...

Trailer

Acteurs in De reünie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De reünie

Het Diner

Het Diner

(2013)

The Choice

The Choice

(2016)

Verónica

Verónica

(2017)

Soof 2

Soof 2

(2016)

Sneekweek

Sneekweek

(2016)

Annihilation

Annihilation

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Anatomia zła
Een huurmoordenaar wordt voorwaardelijk vrijgelaten en vraagt een oneervol ontslagen militair om in zijn plaats een topman van de geheime dienst uit te schakelen.
Alissa
Luc breekt in het huis van zijn vader in en raakt betrokken bij een dubbele moord. Hij ontmoet een Litouwse vrouw die hem meesleurt in een nog grotere intrige.
Uskyld
In dit verontrustende drama keren jeugdliefdes die opgroeiden op het grimmige platteland, als volwassenen terug naar de bossen om hun romance nieuw leven in te blazen.
Les femmes d'abord
Een FBI-agent probeert David Griffin, een moorddadige drugshandelaar, te arresteren en Juliette, de mooie weduwe van Griffins overleden partner, te beschermen.
Дзифт
Na tien jaar in de gevangenis komt Mot vrij in een absurde communistische wereld die tijdens zijn gevangenschap de Bulgaarse hoofdstad heeft overgenomen.