Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De reünie

Film, 2015, 103 minuten
De reünie
Een uitnodiging voor een reünie op haar middelbare school rakelt voor Sabine nare, moeilijke herinneringen op aan de verdwijning van haar jeugdvriendin.
De film De reünie is uitgebracht in 2015 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De reünie op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Upon returning to work after an absence Sabine (Thekla Reuten) must deal with new emotional obstacles and matters from her past. Unlocking these doors exposes her to truths she may not be ...

Trailer

Acteurs in De reünie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De reünie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.