Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De rouille et d'os

Rust and Bone
Film, 2012, 122 minuten, 82.861 beoordelingen
De rouille et d'os
Een werkloze kickbokser heeft het als alleenstaande vader moeilijk. Hij krijgt een relatie met een orkatrainster die een vreselijk ongeluk overleeft.
De film De rouille et d'os is uitgebracht in 2012 en duurt 122 minuten. Oscar-winnares Marion Cotillard kreeg een Golden Globe- en een BAFTA-nominatie voor haar rol in dit drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De rouille et d'os op IMDB

Score: 8 van de 10

Put in charge of his young son, Alain leaves Belgium for Antibes to live with his sister and her husband as a family. Alain's bond with Stephanie, a killer whale trainer, grows deeper after Stephanie suffers a horrible accident.

Acteurs in De rouille et d'os

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De rouille et d'os

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.
La môme
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
Get Out
Chris is bang om de ouders van zijn vriendin Rose te ontmoeten. Zijn zenuwen blijken terecht als de ontmoeting van ongemakkelijk tot angstaanjagend wordt.