Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De rouille et d'os

Rust and Bone
Film, 2012, 122 minuten, 82.861 beoordelingen
De rouille et d'os
Een werkloze kickbokser heeft het als alleenstaande vader moeilijk. Hij krijgt een relatie met een orkatrainster die een vreselijk ongeluk overleeft.
De film De rouille et d'os is uitgebracht in 2012 en duurt 122 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze film is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De rouille et d'os op IMDB

Score: 8 van de 10

Put in charge of his young son, Alain leaves Belgium for Antibes to live with his sister and her husband as a family. Alain's bond with Stephanie, a killer whale trainer, grows deeper after Stephanie suffers a horrible accident.

Acteurs in De rouille et d'os

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De rouille et d'os

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.
The Smile
Na het overleven van een hartaanval krijgt een psychiater een relatie met een jongere, vrijgevochten tenniscoach die haar eigen geheimen en verlangens heeft.