Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De rouille et d'os

Rust and Bone
Film, 2012, 122 minuten, 82.861 beoordelingen
De rouille et d'os
Een werkloze kickbokser heeft het als alleenstaande vader moeilijk. Hij krijgt een relatie met een orkatrainster die een vreselijk ongeluk overleeft.
De film De rouille et d'os is uitgebracht in 2012 en duurt 122 minuten. Oscar-winnares Marion Cotillard kreeg een Golden Globe- en een BAFTA-nominatie voor haar rol in dit drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Intiem, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De rouille et d'os op IMDB

Score: 8 van de 10

Put in charge of his young son, Alain leaves Belgium for Antibes to live with his sister and her husband as a family. Alain's bond with Stephanie, a killer whale trainer, grows deeper after Stephanie suffers a horrible accident.

Acteurs in De rouille et d'os

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals De rouille et d'os

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.