Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Schippers Van De Kameleon

Film, 2003, 97 minuten, 2.031 beoordelingen
De Schippers Van De Kameleon
Hielke en Sietse zijn de ‘beruchte’ tweeling van smid Klinkhamer uit het Friese dorp Lenten. De twee belhamels hebben één grote wens: een eigen boot. Hun droom komt uit!
De film De Schippers Van De Kameleon is uitgebracht in 2003 en duurt 97 minuten. Deze film is Droge humor.

De Schippers Van De Kameleon op Moviemeter

1958. In het Friese dorpje Lenten, aan een groot meer, woont de tweeling Sietse en Hielke. De twee deugnieten staren vaak urenlang naar de schepen die voorbij varen. Wanneer hun vader, smid Klinkhamer, een boot op de kop kan tikken, komt de droom van de twee jongens uit. De sloep heeft echter nog geen motor. Wanneer Sietse en Hielke bij een verschrikkelijk onweer het leven van de dokter redden, krijgen ze een motor cadeau. Ze noemen hun nieuwe trots 'De Kameleon' en in hun speedboot vaart de tweeling allerlei avonturen tegemoet.

De Schippers Van De Kameleon op IMDB

Score: 6 van de 10

Young twin boys receive a boat of their own by a stroke of luck. It turns out to be very fast and they use their boat to help out their friends.

Acteurs in De Schippers Van De Kameleon

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands

Meer zoals De Schippers Van De Kameleon

Shrek 2

Shrek 2

(2004)

Dik Trom

Dik Trom

(2010)

Tony 10

Tony 10

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.
Guillermo del Toro’s Pinocchio
In deze verbluffende muzikale stop-motionfilm levert Oscar©-winnaar Guillermo del Toro een moderne versie van het klassieke verhaal over een houten pop die tot leven wordt gewekt.