Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Smurfen en het verloren dorp

De Smurfen en het Verloren Dorp
Film, 2017, 89 minuten
De Smurfen en het verloren dorp
Smurfin en haar vriendjes Brilsmurf, Klungel en Potige Smurf wagen zich diep in het Verboden Bos om een mysterieus verloren dorp te redden van de boze tovenaar Gargamel.
De film De Smurfen en het verloren dorp is uitgebracht in 2017 en duurt 89 minuten. Demi Lovato, Julia Roberts, Mandy Patinkin en Ariel Winter spraken de Engelstalige versie van deze animatiefilm in. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Smurfen en het verloren dorp op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Smurfin trekt er samen met een aantal andere smurfen op uit om een legendarisch smurfendorp te ontdekken voordat de boosaardige tovenaar Gargamel dat doet. Onderweg worden er een een aantal mysteries rondom de kleine blauwe wezens opgehelderd, waaronder: zijn er ook smurfen in een andere kleur? Zijn hun paddenstoelhuisjes organisch? En waarom zijn er 99 jongens en slechts een meisje?

De Smurfen en het verloren dorp op IMDB

Score: 5,9 van de 10

In this fully animated, all-new take on the Smurfs, a mysterious map sets Smurfette and her best friends Brainy, Clumsy and Hefty on an exciting and thrilling race through the Forbidden Forest filled with magical creatures to find a mysterious lost village before the evil wizard Gargamel does. Embarking on a roller-coaster journey full of action and danger, the Smurfs are on a course that leads to the discovery of the biggest secret in Smurf history!

Acteurs in De Smurfen en het verloren dorp

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Nederlands;Engels [Origineel];Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals De Smurfen en het verloren dorp

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.