Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

De Sneeuwkoningin

Film, 2012, 72 minuten
De Sneeuwkoningin
De Sneeuwkoningin wil een wereld met een eeuwigdurende winter creëren. Als ze hoort dat een broer en zus haar plannen kunnen dwarsbomen, gaat ze naar hen op zoek.
De film De Sneeuwkoningin is uitgebracht in 2012 en duurt 72 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in De Sneeuwkoningin

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands [Origineel]

Meer zoals De Sneeuwkoningin

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.