Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Swan Princess

De Zwanen Prinses
Film, 1994, 89 minuten, 1.163.279 beoordelingen
The Swan Princess
Deze animatiefilm is gebaseerd op 'Het Zwanenmeer' en vertelt het verhaal van Odette, een lief meisje dat door een tovenaar wordt veranderd in een prachtige zwaan.
De film The Swan Princess is uitgebracht in 1994 en duurt 89 minuten. De inspiratie was het Zwanenmeer. De stemmen? John Cleese, Jack Palance en Sandy Duncan. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Swan Princess op Moviemeter

Prinses Odette werd door een tovenaar in een zwaan veranderd en wordt op een betoverd meer gevangen gehouden. Prins Derek probeert haar te bevrijden door de slechte tovenaar aan te pakken.

The Swan Princess op IMDB

Score: 6 van de 10

A power hungry sorcerer transforms a princess into a swan by day in this tale of everlasting love.

Acteurs in The Swan Princess

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Duits;Frans;Nederlands;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans

Meer zoals The Swan Princess

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.