Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dead Man Down

Film, 2013, 117 minuten, 1.098.009 beoordelingen
Dead Man Down
In deze spannende thriller speelt Colin Farrell de rol van een wreed bendelid. Hij valt voor een vrouw die vastbesloten is om wraak op haar baas te nemen.
De film Dead Man Down is uitgebracht in 2013 en duurt 117 minuten. Golden Globe-winnaar Colin Farrell speelt de hoofdrol met Noomi Rapace en Terrence Howard in deze spannende thriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dead Man Down op Moviemeter

De film volgt Victor (Colin Farrell), die de rechterhand is van een misdaadbaas in New York. Hij is op zoek naar wraak voor de dood op een familielid, maar wordt verleid en gechanteerd door Beatrice (Noomi Rapace) die een slachtoffer is van een misdrijf en op zoek is naar vergelding. Hun intense chemie leidt uiteindelijk tot een gewelddadige climax.

Dead Man Down op IMDB

Score: 6 van de 10

In New York City, a crime lord's right-hand man is seduced by a woman seeking retribution.

Acteurs in Dead Man Down

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dead Man Down

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
The Victims' Game
Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.