Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dead Man Down

Film, 2013, 117 minuten, 1.098.009 beoordelingen
Dead Man Down
In deze spannende thriller speelt Colin Farrell de rol van een wreed bendelid. Hij valt voor een vrouw die vastbesloten is om wraak op haar baas te nemen.
De film Dead Man Down is uitgebracht in 2013 en duurt 117 minuten. Golden Globe-winnaar Colin Farrell speelt de hoofdrol met Noomi Rapace en Terrence Howard in deze spannende thriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dead Man Down op Moviemeter

De film volgt Victor (Colin Farrell), die de rechterhand is van een misdaadbaas in New York. Hij is op zoek naar wraak voor de dood op een familielid, maar wordt verleid en gechanteerd door Beatrice (Noomi Rapace) die een slachtoffer is van een misdrijf en op zoek is naar vergelding. Hun intense chemie leidt uiteindelijk tot een gewelddadige climax.

Dead Man Down op IMDB

Score: 6 van de 10

In New York City, a crime lord's right-hand man is seduced by a woman seeking retribution.

Acteurs in Dead Man Down

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Dead Man Down

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Il mio nome è Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.