Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Deadly Illusions

Film, 2021, 114 minuten
Deadly Illusions
Als een succesvolle romanschrijfster die kampt met een writer's block een nieuwe oppas voor haar kinderen inhuurt, begint de grens tussen fictie en realiteit te vervagen.
De film Deadly Illusions is uitgebracht in 2021 en duurt 114 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deadly Illusions is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sensueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Deadly Illusions

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Deadly Illusions

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Image
Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Gentle Gunman
Twee broers hebben genoeg van de gewelddadige missies die ze in Londen uitvoeren voor de IRA. Als enkele kameraden worden gearresteerd, wordt het moeilijker om zomaar te stoppen.