Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Dear Ex

Film, 2018, 99 minuten
Dear Ex
Een tiener moet omgaan met een bittere vete tussen zijn moeder en een vrijgevochten man, die de minnaar en verzekeringsbegunstigde is van zijn pas overleden vader.
De film Dear Ex is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 99 minuten. Dit debuut van Mag Hsu en Hsu Chih-yen won drie Golden Horse Awards, o.a. voor Beste actrice (Hsieh Ying-xuan). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear Ex op IMDB

Score: 7,5 van de 10

When Sanlian's ex-husband passes away, she discovers he has altered his insurance policy, cutting out their son in favor of a stranger named Jay. Outraged, Sanlian decides that she and her ...

Acteurs in Dear Ex

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees - Audiodescriptie;Chinees [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Dear Ex

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.